PolarSpin suunnittelee ja toteuttaa ohjelmistoja asiakkaan liiketoiminnan ehdoilla kymmenien vuosien kokemuksella. Palvelumme kattaa järjestelmien määrittelyn, toteutuksen sekä myös käyttöönoton ja tuen koko järjestelmän elinkaarelle. Kokonaisratkaisujen lisäksi tarjoamme asiantuntemuksemme käyttöönne myös alihankintapalveluna.

Ohjelmistokehitys

Ohjelmistokehitys

Onko sinulla ajatus järjestelmästä jolla liiketoimintaanne saisi tehostettua? Liittyykö liiketoimintaan prosessi jonka automatisoimalla säästäisi arvokkaita työtunteja?

- Ehkä kyse on täysin uudesta konseptista joka luo uutta liiketoimintaa tai antaa lisäarvoa olemassaoleville asiakkaillenne? Tai ehkä olemassa oleva järjestelmä on jo nähnyt parhaat päivänsä ja kaipaa uudistusta?

- Toteutamme ohjelmistot ideasta valmiiksi tuotteeksi vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Autamme asiakkaitamme konseptoinnista lähtien ja kehitämme järjestelmät alusta loppuun saakka parhaiden käytäntöjen mukaisesti ketterän kehityksen menetelmin.

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistanne!

Alihankintapalvelut

Alihankintapalvelut

Ohjelmistoprojektin aikataulut painaa päälle, eikä työvoimaa ole riittävästi? Ei ole aikaa käydä taas koko rekrytointiprosessia läpi uuden työntekijän löytämiseksi?

- Onko tilapäistä tarvetta rautaiselle ammattilaiselle joka tietää mitä tekee, eikä jätä pulaan kiperässäkään paikassa?

- Tarjoamme käyttöösi laajan osaamisemme ja kokemuksemme joustavasti myös alihankintapalveluna. Alihankintatyö tehdään aina asiakkaan ehdoilla joko asiakkaan tiloissa tai etänä konttorillamme.

Ota yhteyttä!

Tunnemme ja käytämme aktiivisesti seuraavia teknologioita ja valitsemme kuhunkin kehityshankkeeseen aina siihen parhaiten soveltuvan ympäristön:

html5, nodeJS, angularJS, big data, .net, azure, php, sql server, mysql, couchbase, cassandra, memcached, …

angularJS

Cassandra

Couchbase

HTML5

Memcached

Microsoft .NET

Windows Azure

mongoDB

MySQL

Node.js

php

SQL Server